tiistai 7. marraskuuta 2017

Farmers market

Jääkaapin ja pöytien sekasortoisesta hedelmien ja vihannesten melskasta halusin päästä eroon jollakin kivannäköisellä tavalla.
Kivoja koreja pöydillä näkee monessa kodissa, mutta halusin itse jotain hieman erilaista.
Siitäpä se sitten taas lähti.
Korithan tässäkin ideassa on käytössä, mutta hieman erilailla kuin yleensä.
Etsin pitkään koreja jotka sopisivat ideaani, eikä oikein tuntunut ensin löytyvän mieleisiä. Milloin olivat liian pieniä tai suuria, väärän mallisia tai niitä ei ollut enää saatavilla. Suunnitelmissa oli jo hioa eräät korit ja maalailla uudestaan, tehdä niihin kahvat ym..
 Erikoisena oljenkortena päädyin k-raudan sisustuspuolelle ja siellähän ne nököttivät odottamassa. Aivan ihanat korit ja juuri oikean väriset. Niitäkin oli vain enää kolme kappaletta jäljellä ja mukaan lähtivät kaksi koria.
 Halusin korien yläpuolelle seinälle jonkin hauskan kyltin ja niitäkin tuli etsittyä. Päätin kuitenkin tehdä sellaisen itse. Laudan palanen ja polttokynällä päälle jolloin siitä tuli "itsetehdyn" näköinen, niinkuin olin suunnitellutkin.
 Maalasin kevyesti kyltin ja kuivuttua hioin auki.

 Maalina käytin kalkkimaalia jonka ohensin reippaasti vedellä, jottei tulisi liian paksua ja maalatun näköistä pintaa. Värinä pearl grey.
 Korit on kiinnitetty seinään koukuilla, jolloin ne on myös helppo nostaa pois paikaltaan jos tarve.
 Tämä varmasti myös kasvattaa vihannesten ja hedelmien käyttöä, nyt kun ne ovat esillä kauniisti eikä piilossa jääkaapin alaosassa-vihanneslaatikon sisässä... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnista <3